Michael Jackson – Slave To The Rhythm (Video Billboard Music Awards 2014)

Holograma lui Michael Jackson a fost surpriza galei Billboard Music Awards 2014. Prin intermediul ultimelor mijloace ale tehnologiei, regele muzicii pop a fost din nou prezent pe scenă pentru un moment special, pregătit cu ocazia lansării albumului-postum “Xscape”. Preastația poate fi urmărită în articol.

Michael Jackson rămâne regele muzicii popindiferent cât de saturată ar părea industria muzicală. Afecțiunea pe care fanii i-o poartă lui Michael este o certitudine demonstrată în diferite momente-cheie ale carierei sale, implicit acum, când albumul postum “Xscape” îl readuce în atenția mediatică pe legendarul artist.

Gala Premiilor Billboard, ce a avut loc pe 18 mai în Los Angeles, a fost prilejul perfect pentru revenirea lui Michael Jackson pe scenă. În fața celor mai sonore nume actuale ale industriei și a milioanelor de telespectatori, holograma lui Michael Jackson a furat luminile reflectoarelor vreme de 4 minute. Regele împreună cu o echipă de dansatori au pus în scenă un show incendiar, lăsându-i cu respirația tăiată și cu lacrimi în ochi pe mulți dintre cei prezenți la gală. Piesa interpretată a fost “Slave to the Rhythm“, de pe albumul “Xscape“.

Noul album “Xscape” include 8 opt piese originale ale lui Michael jackson, ce nu au fost lansate până acum. Melodiile au fost înregistrate în perioada 1983 – 1999, însă nu au fost incluse pe niciunul dintre albumele legendarului artist. La producția acestui material au lucrat nume mari ale industriei, precum Timbaland, Rodney Jerkins, Stargate și John McClain.

Tracklist “Xscape” – Michael Jackson:

  1. Love Never Felt So Good
  2. “Chicago”
  3. Loving You
  4. “A Place With No Name”
  5. “Slave To The Rhythm”
  6. “Do You Know Where Your Children Are”
  7. “Blue Gangsta”
  8. “Xscape”

“Xscape” a debutat pe primul loc în topul albumelor din UK, acesta fiind cel de-al 10-lea disc din cariera lui Michael Jackson care atinge această performanță.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, pe data de 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii grave cu propofol, un anestezic puternic pe care artistul îl folosea ca somnifer.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com