Mihai Chițu ft. Pacha Man – Tot ce vreau (Videoclip)

Mihai Chițu, câștigătorul ultimului sezon Vocea României, a lansat videoclipul celui de-al doilea single din carieră, “Tot ce vreau”. Piesa marchează prima colaborare a artistului cu Pacha Man. În videoclip apar Horia Brenciu și Xonia.

După piesa “Mai mult ca ieri“, lansată la doar 2 luni de la câștigarea concursului Vocea României, Mihai Chițu revine cu un nou single. Piesa se numește “Tot ce vreau” și este lansată în colaborare cu Pacha Man.
Pentru videoclip, artistul a filmat în mai multe locații din București, având-o ca parteneră de platou pe Xonia, ce a colaborat recent cu J Balvin pentru hitul “I Want cha“. În clipul “Tot ce vreau“, artista joacă rolul iubitei, melodia vorbind despre o poveste de dragoste cu suișuri și corâșuri.
Mihai Chițu lucrează momentan la albumul de debut, ce va fi lansat în această toamnă. În curând artistul va lansa pe Facebook o serie de live-uri înregistrate special pentru fanii săi.
Mihai Chițu a concurat la Vocea României în echipa lui Horia Brenciu. Înaintea finalei, acesta mărturisea că în cadrul concursului a învățat să interpreteze piesa și nu doar să o cânte. Pe 26 decembrie, seara marii decizii, artistul a interpretat trei piese: “O Sole Mio” (în duet cu Horia Brenciu), Caruso (Lara Fabian) și un mix din repertoriul Corinei Chiriac. Preferat de public în trei ediții live, acesta s-a impus în fața finaliștilor din celelalte echipe: Adrian Nour (echipa Smiley), Marius Marin (echipa Loredanei) și Sânziana (echipa Moga), câștigând premiul în valoare de 100.000 de euro.
“Am venit la fiecare preselecție a acestui show, de la primul sezon. Am plecat acasă la primul, am plecat acasă și la al doilea. Pe al treilea l-am câștigat. Vă mulțumesc din suflet și din inimă că ați avut răbdare cu noi toți de aici. Câteodată am fost mai stângaci, câteodată am făcut ce ne-ați cerut. Mulțumesc Vocea României, mulțumesc tuturor celor care m-au votat și ne-au votat. Înseamnă că ați stat în fața televizoarelor și v-a plăcut ceea ce-ați văzut și vă mulțumesc din suflet și din inimă pentru aceste momente. Nu-mi vine să cred ce mi se întâmplă! Vă mulțumesc din suflet!”, a declarat Mihai Chițu în postura de câștigător.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com