Mihai Ristea si Don Baxter – Ploaia (Videoclip)

Mihai Ristea si Don Baxter au lansat melodia “Ploaia” impreuna cu un videoclip produs in fabrica de hituri HaHaHa Production.

Mai devreme sau mai tarziu, cu totii ajungem cu relatiile noastre intr-un moment dificil. Piesa aceasta e pentru femeile care pot intelege si pentru barbatii care pot accepta. E o invitatie la romantism si iubire.“, declara Mihai Ristea.

“In spatele vorbelor, in spatele faptelor, uneori chiar si in spatele nostru…se ascunde un romantic. Ne e greu deseori, noua barbatilor, sa ne aratam aceasta latura sensibila, dar uneori e foarte necesar sa o facem.”, spune Don Baxter.

Realizata in studiourile HaHaHa Production, “Ploaia” este o piesa care vorbeste despre o experienta pe care o traim cu totii, cel putin o data, intr-o relatie: momentul in care trebuie sa iertam, lasand de o parte greselile trecutului, pentru a da o sansa iubirii.

Regizat de Khaled Mokhtar, videoclipul piesei “Ploaia” reuseste sa surprinda perfect starea de emotie, de apasare, cat si atmosfera boema transmisa de aceasta. Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore si au avut loc in incinta Cazinoului din Constanta.

 

Vizioneaza mai  jos si spune-ti parerea.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com