Mihail – Dans nocturn (Videoclip)

Mihail a lansat melodia  “Dans nocturn” ce vine insotita si de un videoclip.

In aceasta primavara, toate privirile sunt pe Mihail Sandu – o voce noua care sigur va va cuceri! Muzica buna isi reintra in drepturi, iar ‘Dans Nocturn’ este o poezie pe note, unde iubirea danseaza printre metafore si zambete agatate pe o banca din parc.
Mihail Sandu are doar 24 de ani, este din Cluj si l-am putea numi un artist polivalent: este absolventul universitatii de Arta si Design din Cluj Napoca, are in spate ani de piano si chitara, premii nationale si internationale pentru pictura si fotografie, iar mai nou incearca sa ne cucereasca cu timbrul sau special.
Primul lui single ‘See You Soon/ Dans nocturn’, este o balada romantica ce ne aminteste de cativa dintre artistii preferati ai lui Mihail: John Mayer, Junip, Glen Hansard, Jack Johnson, Jose Gonzalez sau Aloe Blacc.
Piesa a fost scrisa chiar de tanarul artist si este inspirat din experienta personala.
‘Ideea piesei mi-a venit intr-o zi spaland vasele si ascultand un concert live de-al lui Glen Hansard, mai concret mi-a venit in minte refrenul. Restul textului a iesit in urma unei despartiri de o fata, cu care am fost ceva timp impreuna. Ne-am despartit la telefon, dupa care i-am zis sa-mi zica tot ce are pe suflet, de bine, de rau, intr-o forma de poezie. Mi-a scris si la randul meu i-am raspuns cu textul piesei ‘See You Soon’.
Videoclipul piesei prezinta momentele frumoase traite de un cuplu, incadrate ca amintiri ale personajului principal iar textul piesei vorbeste despre o viitoare despartire.

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

 

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com