Mike Diamondz – Girl I Want You (Videoclip)

Mike Diamondz – Girl I Want You

Ţinute excentrice, patru fete pe role, un DJ pus pe şotii şi un dram de nebunie fac ingredientele unei aventuri de neuitat. Aceasta este reţeta pe care Mike Diamondz ne-o recomandă în noul său videoclip, “Girl I Want You”.

Mike, al cărui exotic “Et patati, et patata” a colorat toate petrecerile anului trecut, revine de data aceasta cu un sound fresh şi amintirea unei iubiri de vară. Inceputul romantic al piesei nu trebuie sa ne induca in eroare, in spatele acordurilor nostalgice sta o poveste pasionala de dragoste, nascuta din ritmurile unei veri trecute.

“Piesa am scris-o impreuna cu Mario Stoica, cu gandul la acele clipe nebune pe care nu le poti uita dintr-o iubire. Avem fiecare dintre noi macar o poveste de acest fel, iar nostalgia vine in urma realitatii ca majoritatea se termina…”, spune artistul care tocmai a revenit in urma unei perioade tensionate. “Am urmarit ca ritmul sa se schimbe pe parcursul piesei tocmai pentru asa vad eu dragostea, ca un roller-coaster cu suisuri si coborasuri, dar niciodata fara o doza de nebunie”.

Dacă te-ai trezit in aceasta dimineata plictisit si fara vreun plan anume, incearca reteta lui Mike: imbraca-te intr-un mod neasteptat, da-ti frau liber imaginatiei si gandeste-te ca ziua aceasta nu se va mai repeta. Fa ceva demn de pus in calendar.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com