Mike Oldfield – Moonshine (Videoclip + Tracklist album)

Mike Oldfield a lansat melodia “Moonshine” ce vine insotita de un videoclip pe care va invitam sa-l vizionati la sfarsitul articolului.

Multi-instrumentistul britanic Mike Oldfield a lansat un nou videoclip pentru piesa “Moonshine”. Melodia este inclusă pe albumul “Man On The Rocks” și îl are ca invitat pe solistul Luke Spiller.

Cel de-al 25-lea album de studio al celebrului artist a fost lansat pe 3 martie 2014 în parteneriat cu cei de la Virgin Records și este disponibil în format standard CD, dublu vinil, digital download și deluxe edition. “Man On The Rocks” a fost compus în Bahamas, este înregistrat în Londra și Los Angeles și este produs de Oldfield alături de producătorul britanicStephen Lipson, care a lucrat de-a lungul carierei cu Jeff Beck, Paul McCartney, Cher, Grace Jones, Annie Lennox, Pet Shop Boys și Simple Minds.

Mike Oldfield, în vârstă de 60 de ani a lansat ultimul album, intitulat “Music of the Spheres“, în anul 2008 sub egida Mercury Records. Discul a fost înregistrat în celebrul studio Abbey Road Studios (The Beatles, Pink Floyd, The Hollies, Badfinger) și a intrat în majoritatea topurilor internaționale și a fost nominalizat pentru premiul Classical Brit Award în 2009.

La începutul acestui an Mike Oldfield a lansat și un album de remixuri, intitulat “Tubular Beats“. Discul conține cele mai cunoscute piese ale artistului, dar remixate plus o compoziție nouă, intitulată “Never Too Far“, care o are ca invitată pe solista Tarja Turunen (ex-Nightwish).

Tracklist “Man On The Rocks”:

 1. Sailing
 2. Moonshine
 3. Man On The Rocks
 4. Castaway
 5. Minutes
 6. Dreaming In The Wind
 7. Nuclear
 8. Chariots
 9. Following The Angels
 10. Irene
 11. I Give Myself Away (Cover William McDowell)

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

 

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com