Minola (ex-POPS) – Fly, fly, fly (Lyric video)

Minola a facut parte cu ani in urma din  trupa POPS iar dupa 7 ani de pauza a revenit cu noul single “Fly, fly, fly“.

Am lipsit aproape sapte ani de pe scena, insa viata de student la Drept si primii ani de practica m-au fascinat! Am observat ca pot fi organizata, practica si atenta la detalii, adica opusul artistului din mine. Nici in aceasta perioada de pauza nu am abandonat insa muzica, am avut colaborari diverse, de la interpretat cover-uri pana la muzica electronica deep house. In plus, mi-am continuat pasiunea pentru sporturi extreme si calatorii, a explicat Minola.

Single-ul “Fly, fly, fly” este compus de Minola, impreuna cu echipa Tommo Production si este inspirat din viata cantaretei.

Mesajul piesei este unul pozitiv si simplu: nu exista limite atunci cand exista pasiune. Fiecare dintre noi are o pasiune si fara pasiune nu cred ca se poate trai. Daca inca nu ai descoperit ce te pasioneaza, trebuie sa cauti acest lucru fara oprire.Viata mea, cu tot ce mi-a rezervat ea, placut sau mai putin placut, este intotdeauna cea mai mare sursa de inspiratie. Sunt un om foarte sincer si autoanalitic si ma voi uita mereu in interiorul meu. “Fly, fly, fly” este cu certitudine telul meu si probabil al oricarei persoane care se va identifica cu aceasta stare de spirit, a mai spus Minola.

Lyric video-ul a fost conceput de echipa formata din: Codrin Roibu – Artwork & Concept artIankoo Moraru – foto/video si Ironic – productie video.

Baietilor le-a placut foarte mult piesa si se pare ca i-a inspirat. Asa ca, dupa stabilirea conceptului si a stylingului, realizat de Catrinel Popescu, a urmat o zi de filmari si shooting, la care am ras copios. Ne-am dorit ceva fresh, inedit, plin de viata si asa s-a ajuns la conceptul de animatie care sa cuprinda elemente foto si video, o imbinare intre fictiune si realitate. Am ales cadre vesele si ipostaze care ma reprezinta. Imi place la nebunie senzatia de plutire si extaz pe care o emana acest video art, a incheiat artista.

 

Vizioneaza mai jos :

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com