Mira feat. Kio & What’s Up – Dragostea nu se stinge (Videoclip)

Mira feat. Kio & What’s Up – Dragostea nu se stinge

Mira a lansat piesa “Dragostea nu se stinge”, un nou single in colaborare cu What’s Up si KIO. Asa cum spune si titlul, e o melodie de dragoste.

“Sunt foarte bucuroasa pentru colaborarea cu What’s Up si KIO, sunt doi baieti foarte talentati, au fost foarte receptivi cand le-am propus piesa “Dragostea nu se stinge” si sper sa va placa ce a iesit”, a spus Mira.

“Ma bucur ca sunt implicat in aceasta poveste. Mirabela are o voce minunata si este foarte talentata. Speram sa va placa si voua asa cum ne place si noua.”, spune KIO.

What’s UP s-a alaturat colaborarii: “Kio este primul meu artist. Sunt foarte mandru ca el a simtit aceasta piesa si respecta traditia de a interpreta sincer o poveste de iubire. Mirabela este o artista talentata o stiu de cand era mica, ma bucur ca fac parte din proiectul lor si sper sa fie cu noroc”.

Piesa a fost compusa de Sandor Biro, impreuna cu Christian D (Dumitrescu Cristian-Mihai), What’s Up (Marius Ivancea) si Kio (Stefan Vlad Simbotin), iar videoclipul piesei “Dragostea nu se stinge” a fost filmat in Bucuresti de echipa WellDone, in frunte cu regizorul Lazar Cercel.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com