Mitză | Luigi Ionescu – Mi-e Dor (Videoclip)

Mitză | Luigi Ionescu – Mi-e Dor

Okapi Sound prezinta cel mai recent videoclip Mitza pentru piesa Mi-e Dor, track extras de pe mixtape-ul “OkapiTati”, lansat la sfarsitul lunii octombrie pe siteul oficial Okapi Sound si pe contul lor de youtube.

Mi-e Dor a fost produsa de Mitza si contine fragmente din melodia “Te astept” a lui Luigi Ionescu, iar de mixaj si masterizare s-au ocupat Grasu XXL si Mitza, aceeasi formula care a finalizat integral materialul OkapiTati.

okapi

Videoclipul este unul de imagine, realizat de Ionut Trandafir (Trandafilm) pe parcursul unei singure zile, in Bucuresti: “Clipul a fost filmat in Berceni, pe strazile unde mi-am hoinarit copilaria, iar piesa am inceput-o acum trei ani, dar s-a concretizat odata cu mixtape-ul”, a declarat Mitza despre noul sau videoclip.

“Mi-e dor” reprezinta cel de-al doilea videoclip al unei piese de pe mixtape-ul “OkapiTati”, dupa “Au, Ma Frige!” (Maximilian, Grasu XXL si Guess Who), prezentat in luna august, odata cu data de lansare a mixtape-ului.

Gasca de la Okapi va lansa in seara aceasta, oficial, mixtapeul OkapiTati in cadrul unui concert din Club Colectiv. La show insa vor lipsi Nane si Trada, care nu vor putea ajunge pentru ca au concerte programate in alta parte. O idee despre cum va fi la concert va puteti face daca va uitati la live-ul acesta cu Maximilian si Grasu XXL.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com