Moby – Rio (Cover Duran Duran) -Audio-

Casa de discuri Manimal Vinyl din Los Angeles va lansa în luna iulie o compilație tribut Duran Duran. Moby a acceptat invitația și apare pe acest inedit album cu piesa “Rio”, lansată în 1982 pe albumul cu același nume, care poate fi ascultată pe ROMusic News.

Intitulată “Making Patterns Rhyme“, compilația beneficiază de aportul unor artiști precumJuliette Lewis, Warpaint, Little Dragon, Austra, Crocodiles, Barbarian, Luxxury, Soko, etc. Manimal Vinyl, care a mai lansat compilații tribut The Cure, Madonna și David Bowie, va dona toate încasările din vânzarea acestui produs către Amnesty International. În prezent Duran Duran se află în studio unde lucrează la un nou album alături de fostul chitarist Red Hot Chili PeppersJohn Frusciante.

Ultimul album Moby poartă numele “Innocents” și a fost lansat în octombrie 2013. Discul a fost înregistrat în apartamentul lui Moby și este produs de câștigătorul premiului Grammy, Mark “Spike” Stent care a lucrat cu nume ca Madonna, Lady Gaga, U2, Beyonce, Bjork, Depeche Mode, Spice Girls, Coldplay, Muse, No Doubt, Usher, Linkin Park, Oasis sau Massive Attack. Pentru acest disc Moby a invitat o serie de artiști precum Cold Specks, Wayne Coyne (The Flaming Lips), Mark Lanegan (Screaming Trees, Queens of the Stone Age, Mad Season), Damien Jurado, Skylar Grey și Inyang Bassey.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com