Mohombi feat Birdman, KMC & Caskey – Movin’ (Videoclip)

Mohombi feat Birdman, KMC & Caskey – Movin’

Mohombi, cântăreţul suedez de origine africană ale cărui piese se aud în toate cluburile din lume, lansează astăzi o nouă piesă în România, alături de MediaPro Music, “Movin’”.

“‘Movin’ este primul single de pe următorul meu album, ‘Universe’. Privesc cariera mea ca pe un meci de box, iar acest single reprezintă practic debutul rundei a doua”, a spus Mohombi.

Mesajul piesei este unul optimist: “Viaţa este grea în ziua de azi pentru cei mai mulţi oameni, aşa că vreau să le aduc fanilor mei câteva minute de bucurie, libertate şi fericire, prin intermediul muzicii mele”, a spus artistul.

Cântaretul a vizitat deja Romania, in 2011 cantand chiar in cadrul emisiunii “Vocea Romaniei”. “Am o relatie foarte stransa cu fanii din Romania, sprijinul si iubirea pe care le simt din partea lor sunt minunate! Abia astept sa ajung din nou in Romania, pentru a sustine un concert! Va iubesc!”, a incheiat Mohombi.

Piesa Mohombi feat Birdman, KMC & Caskey– “Movin’” beneficiaza si de un videoclip incendiar, pe care il puteti urmari aici:

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com