Muneca feat. Matteo – Wayna Wayna (Audio)

Muneca lanseaza “Wayna, Wayna”, piesa pe care o canta impreuna cu Matteo, al doilea featuring dupa “Mannequin”.

“Noul meu single l-am facut in colaborare cu Matteo si sunt foarte fericita ca rezultatul final este cel pe care il asteptam. Ideea unei noi colaborari cu Matteo a venit foarte rapid, avand in vedere ca “Lanoy Production” si “Live Artist” ne-au ajutat sa ne comportam ca o familie! Sper ca “Wayna, Wayna” sa placa celor care ne asculta la fel de mult cat ne place si noua, pentru ca sustinerea si aprecierile lor conteaza foarte mult pentru noi”, a declarat Muneca. ‎

””La Studio” nu este un loc in care venim ca la job si ne apucam sa facem piese pana cand suna ceasul sa plecam acasa, la film sau la vreo terasa. Este locul in care se aduna niste prieteni – daca nu eram prieteni, am devenit pe parcurs – si incep sa faca piese, versuri, linii vocale etc, din pasiune pentru ceea ce fac si fiind recunoscatori ca fac ceea ce le place. Asta inseamna Lanoy Production si, pe zi ce trece, din ce in ce mai multi empatizeaza cu felul nostru si ni se alatura. Dintr-o astfel de pasiune a iesit si piesa Munecai – “Wayna, Wayna” – impreuna cu mine. Este a doua colaborare dintre noi si e la fel de placut ca si prima oara. PWAAH!!”, a adaugat Matteo.

In timp ce Muneca inca se straduieste sa obtina un hit, Matteo a marcat deja mai multe in ultimii doi ani iar in vara asta se aude la radio cu “Andale” – PLAY!

 

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com