Narcotic Sound and Christian D – Unidos pela Musica (Videoclip)

Narcotic Sound and Christian D – Unidos pela Musica

Narcotic Sound and Christian D lanseaza “Unidos pela Musica”, o piesa dance cu influente deep house si cu teme de saxofon, insotita de o surpriza – versurile in limba portugheza, cu care cei doi s-au consacrat.

Cu un mesaj inspirational, videoclipul “Unidos pela Musica” ne aminteste ca, in calatoria prin viata, cele mai frumoase prietenii se leaga cu ajutorul muzicii. Muzica este cel mai puternic liant pentru oameni, iar piesa “Unidos pela Musica” poate fi un imn al prieteniilor si relatiilor construite cu cea mai sincera si simpla modalitate de a vorbi.

“Suntem aceeași energie, uniți de muzică. Pentru că muzica unește suflete, mixează culori, provoacă simțuri. În ecuații simple, descoperă-i esența, Ascult-o! Simte-o! Trăiește-o!”, declara Marius Mirica (Narcotic Sound).

Manifestul “Unidos pela Musica” continua si in Social Media. Urmărește hashtag-ul #unidospelamusica pe Facebook (http://facebook.com/narcoticsoundofficial) și Instagram pentru a descoperi surprizele verii, oferite de Narcotic Sound and Christian D.

Narcotic Sound and Christian D este un proiect românesc de muzică dance și house, înființat în anul 2008. Dupa o perioada in care s-au axat pe piese cu versuri in limba engleza sau in limba romana, Narcotic Sound & Christian D revin la o piesa cu versuri in limba portugheza si reintra in sfera care i-a consacrat, alaturi de “Mamasita”, “Danca Bonito” sau “Poesia de Amor”. Trupa a fost nominalizată de publicația “Hit Yourself” între proiectele dance europene ale anului 2010.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com