Natalia Selegean ft. Saylas – I See Fire (cover Ed Sheeran) – Videoclip-

Frumoasa orădeancă, Natalia Selegean le-a pregătit fanilor o surpriză grozavă – un nou videoclip pentru cea mai nouă melodie -coverul I see fire. Curajul și forța din viața de zi cu zi sunt două dintre trăsăturile pe care Nati le transpune și în muzica pe care o cântă. De altfel, acestea au fost două dintre caracteristicile piesei care au convins-o pe cântăreață să aleagă acest cover.

”Piesa la care am hotărât să facem cover-ul se numește “I see fire” coloana sonoră a filmului “The hobbit – Desolation of Smaug”, interpretată în original de Ed Sheeran.
Am iubit această piesă de la prima audiție, înainte să fi știut că va fi hit la radio, iar prietenii mei Saylas (care a interpretat și compus versurile pentru partea de hip hop) și Tamas Paskuy(chitară) mi-au propus să facem ceva special. Astfel, până am ajuns la varianta finală am muncit aproape două luni de zile. Suntem încantați de rezultat”, a declarat Nati.

”Videoclipul a fost filmat într-o singură zi de dimineață până seara, fără respiro, în două locații mai deosebite: “Moara răsărit” – o moară veche părăsită din Oradea și la un lac secat dintr-o comună din apropierea Oradei.”, a mai povestit Natalia.

Videoclipul a fost realizat și cu sprijinul unor oameni super talentați: tobe: Alex Szüz, chitară bas: Mark Mihele, pian: Adrian Ioan, video: Ben Pipa, make-up Mirela Fazakas, hairstyle: Monica Lucus, outfit&styling Laura Ciobanu.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com