Natalia Selegean – Waves/Stay With Me (smash cover) -Video-

Natalia Selegean – Waves/Stay With Me (smash cover)

Cel mai nou cover al frumoasei Natalia Selegean a pornit de la doua motive. Cântăreaţa a mixat două dintre cele mai apreciate piese ale momentului ce se află în fruntea topurilor din întreaga lume- Waves si Stay, dar şi inspirată de o poveste de dragoste cu totul specială a unor oameni din apropierea artistestei.

„Am ales să fac un smash a acestor două piese foarte dragi mie şi care, de altfel, au explodat în toate topurile din lume în acest an, fiind inspirată şi de o poveste de dragoste a unor oameni minunaţi, dragi mie, şi cu această ocazie am dorit sa le dedic din suflet lor acest cover.”, a povestit Natalia. „Am realizat acest cover şi videoclip cu sprijinul unor prieteni faini cărora vreau să le mulţumesc tare mult: Manea Andrei – chitară, Alexandru Snopovschi – video, Class Music Studio – mix, master. Am filmat clipul la Class Music Studio într-o atmosferă caldă şi reală, şi pentru că am vrut să le arăt fanilor cum sunt eu într-o zi normală, la studio, făc-nd ce îmi place cel mai mult – să cânt din inimă”, a adăugat Nati.

Natalia Selegean este finalista celui de-al doilea sezon X factor, show-ul ce a reprezentat un resort în viaţa artistei. Nati a lansat două single-uri în colaborare cu echipe profesioniste şi mai multe cover-uri. Artista s-a mutat de la Oradea în Bucureşti, unde continuă să lucreze ca poliţistă, dar cea mai mare parte a timpului o acordă muzicii.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com