Ne-Yo feat Juicy J – She Knows (Videoclip)

Ne-Yo feat Juicy J – She Knows

Ne-Yo aduce o multime de stripperite in noul sau videoclip, She Knows, insa fetele sunt hardcore, nu doar danseaza la bara, ci fac twerking una pe alta, se misca precum steagul in vant sau merg prin aer, totul ajutate de o singura bara de strip-tease.

Problema lui Ne-Yo si a lui Juicy J e ca fetele apar cu tot cu bara si miscarile lor acolo unde te astepti mai putin: printre rafturile supermarketului, la picnic, la biblioteca sau intr-un birou cu angajati. Oriunde ar fi, fetele starnesc aceleasi reactii: lumea lasa totul balta si se bucura de show. Daca va uitati cu atentie, o regasiti si pe Nicole “The Pole” Williams, cea care a aparut si in clipul Pour It Up al Rihannei.

Piesa promoveaza urmatorul material de studio al cantaretului si producatorului R&B/dance, Non-Fiction, care ar putea aparea fie la finalul acestui an, fie la inceputul anului viitor. Ne-Yo a mai lansat un single la sfarsitul verii, Money Can’t Buy, insa nu s-a bucurat de un prea mare impact, mai ales dupa ce producatorul a decis sa se intoarca la zona de R&B cu acest album si sa se axeze mai putin pe muzica dance, cum a fost cazul hitului Let Me Love You.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com