New World Punx – Torque (Audio)

New World Punx – Torque

New World Punx, proiectul electronic dance pe care Ferry Corsten si Markus Schulz l-au format de aproape 2 ani si cu care au mixat la cele mai mari festivaluri, livreaza un nou single: Torque.

Daca Ferry Corsten si Markus Schulz nu mai au nevoie de vreo prezentare, pentru New World Punx trebuie sa mentionam cateva dintre productiile lansate de cei doi producatori sub acest nume. Primul single a fost “Romper”, a urmat un bootleg pentru Punk, dupa care o serie remixuri pentru Binary Finary, Radio Slave, dar si cateva mashup-uri pe care cei doi le-au tot promovat in seturile lor.

Noul lor copil este “Torque”, o piesa progressive house destul de agresiva, cu putine influente trance pe brakdown. O ascultam chiar acum!

Odata cu “Torque”, Markus Schulz si Ferry Corsten vor lansa New World Punx Music, un label de la care asteptam productii EDM, energice si mai putin trance. Pentru genul care i-a consacrat, Markus Schulz are Coldharbour Recordings, iar Ferry Corsten detine Flashover.

“Romper” a inregistrat un succes urias anul trecut si am avut ocazia sa o auzim fix, dar fix in urma cu un an, cand New World Punx au zguduit Arenele Romane cu un set de 5 ore. De la acel eveniment am furat fotografia de mai sus.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com