Nicki Minaj feat Beyonce – Feeling Myself (Audio)

Nicki Minaj feat Beyonce – Feeling Myself

Beyonce i-a intors favorul lui Nicki Minaj si apare pe cel mai nou track aparut de pe albumul The PinkPrint. Feeling Myself e featuringul obisnuit intre un rapper si un cantaret, in care Nicki ne spune cat e de tare cu ajutorul lui Bey, cea care opreste lumea.

Ramane de vazut ce impact va avea piesa, la prima ascultare nu e foarte promitatoare, insa bifeaza inca un moment pe cel de-al treilea album lansat de rapperita din Trinidad. Feeling Myself a scapat pe net in totalitate, dupa ce zilele trecute aparusere cateva fragmente, urmand ca albumul sa fie lansat oficial pe 15 decembrie.

Prima piesa la care cele doua au lucrat impreuna a fost remixul pentru trackul Flawless, iar videoclipul a fost extras din cadrul concertului On the Run de la Paris, singurele showuri din turneul cu Jay Z care au avut loc in Europa.

Nicki Minaj promoveaza, in schimb, doua noi single-uri de pe albumul The PinkPrint, Only, pentru care a filmat deja un videoclip cu Drake si Lil Wayne si Bed of Lies, un featuring cu Skylar Grey. Rapperita a starnit o multime de comentarii si a reusit sa ajunga in top 10 Hot 100 cu piesa Anaconda.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com