Nicki Minaj feat. Skylar Grey – Bed of Lies (Audio)

Nicki Minaj feat. Skylar Grey – Bed of Lies

Dupa ce a lansat piesa la MTV EMA saptamana trecuta, Nicki Minaj ne ofera variata full a Bed of Lies, colaborarea cu Skylar Grey. Piesa e o balada puternica adresata unui fost iubit, iar contrastul dintre cele doua voci suna foarte bine.

Bed of Lies a fost scrisa in original de Skylar Grey, iar rapperita a venit apoi si a adaugat partea sa: She kind of poured her heart out on the verses. I personally think as a fan it’s a nice contrast to her other singles on the record. You get to see another side of her.

Rapperita se afla in plina perioada de promovare a noului ei album, The PinkPrint, un material despre care spune ca va fi la fel de important ca The Blueprint lansat de Jay Z. Intr-un interviu oferit Billboard, Nicki Minaj a clarificat, inca o data, povestea din spatele clipului Anaconda, un material care a strans sute de milioane de vizualizari si a starnit o multime de discutii. Intre timp, rapperita a mai intrat intr-un scandal, fara voia ei, din cauza lyric video-ului pentru piesa Only, un track pe care apar Chris Brown si Lil Wayne.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com