Nicki Minaj – No Flex Zone (Remix) -Audio-

Nicki Minaj – No Flex Zone (Remix)

Nicki Minaj ofera un remix pentru piesa No Flex Zone. Rapperita l-a urcat pe net fara vreun motiv anume si deja a devenit trending topic pe Twitter, semn ca atunci cand Nicki are ceva de spus, lumea asculta.

Trackul produs de Mike Will Made It si un remix al originalului lansat de Rae Sremmurd e o alta modalitate prin care rapperita isi incordeaza muschii si spune cat de tare e si cum domina acest joc al rap-ului.

Nicki Minaj va lansa anul acesta un nou material de studio – The Pink Print – si a venit deja cu un prim single. Pills & Potions e o piesa buna, departe de zona dance care ii promova albumulele pana acum. Rapperita s-a intors la muzica pe care o facea la inceput, tinandu-se de promisiunea facuta fanilor, insa ne putem astepta la piese mai ritmate in perioada urmatoare. Oricum, Nicki Minaj e pusa pe treaba si a inceput anul in forta: intai am ascultat-o cu Yasss Bitch, iar apoi a venit cu Looking Ass Nigga’, un track care a starnit discutii din cauza artwork-ului. In plus, rapperita a colaborat cu Usher pentru noul lui single, She Came to Give It To You, dar si cu Jessie J, iar piesa lor impreuna apare la finalul acestei luni.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com