Nicki Minaj ft. Drake, Lil Wayne, Chris Brown – Only (Videoclip)

Nicki Minaj ft. Drake, Lil Wayne, Chris Brown – Only

Nicki Minaj se transforma intr-un dominatrix in cel mai recent videoclip al ei, Only. Rapperita e imbracata doar intr-un body care nu lasa spatiu pentru imaginatie, iar in jurul ei o multime de fete tortureaza diversi barbati.

Drake si Lil Wayne stau isi asteapta randul si ne confirma inca o data ca nu s-a intamplat nimic intre ei si rapperita din Trinidad, insa ar fi primii la coada daca Nicki ar da vreun semn. Chris Brown seamana cu un vampir din Twilight dupa ce apare cu lentile aurii la ochi pentru a canta refrenul.

Only e inca un single de promovare al albumului The PinkPrint, programat sa apara pe 15 decembrie. Piesa a urcat pana pe locul 27 in Hot 100, in ciuda comentariilor unor fani care spuneau ca trackul lasa de dorit. Nick Minaj a proomovat piesa in cea mai recenta editie a emisiunii Saturday Night Live, unde a cantat si Bed of Lies. Pana la lansarea oficiala, piesele deja au inceput sa scape pe net si in afara de singleuri, am mai putut asculta si colaborarea lui Nicki Minaj cu Beyonce, Feeling Myself.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com