Nicki Minaj, Tyga, Lil Wayne – Senile (Videoclip)

Nicki Minaj impreuna cu Tyga si Lil Wayne au lansat videoclipul melodiei “Senile”.

Nicki MinajLil Wayne si Tyga au luat-o razna in cel mai nou clip al lor – Senile. Scene de cartier, dansatori dubiosi cu masti, rockeri suparati, cine in familii in care Lil Wayne e personajul discordant si o Nicki Minaj chola sunt toate intr-un singur loc.

Clipul a fost regizat de Colin Tilley, iar fiecare rapper interpreteaza un personaj luat din propria sa lume, iar rezultatul e foarte colorat si supra-realist. It’s just basically like some old Addams Family-type, trailer-park trash and Wayne is just like in these different houses going crazy, a spus Tyga.

Senile e un track extras de pe albumul Rise of an Empire, compilatia lansata de YMCMB pe care apar toti artistii label-ului. Nicki Minaj se pregateste de lansarea unui nou disc anul acesta, The Pink Print, si a reusit sa starneasca o multime de discutii cu cel mai recent single al ei, extras tot de pe aceasta compilatie – Looking Ass Nigga. In plus, a mai venit cu un track, Chi – Raq, si probabil vor tot aparea melodii pana la un single oficial.

 

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com