Nicole Cherry – Vara mea (Videoclip)

Nicole Cherry a lansat un videoclip vesel și plin de culoare pentru piesa “Vara mea”. Clipul a fost filmat la studiourile MediaPro din Buftea în regia lui Alex Ceaușu.

“Este o piesă de vară, despre vară, care sper să placă tuturor! Îmi doresc să aibă cel puțin la fel de mult succes ca și ‘Memories’, single-ul meu de debut”, a spus Nicole.

Noul single este produs în colaborare cu HaHaHa Production, iar filmările clipului, în regia lui Alex Ceaușu, au avut loc la studiourile MediaPro din Buftea, de dimineață până noaptea târziu. Ținutele purtate de Nicole Cherry au fost asigurate de Magda Mohamed, de machiaj s-a ocupat Romelia Pelin, iar coafurile trăsnite ale tinerei cântărețe au fost realizate de Livia Berceanu.

Nicole realizează în videoclip o coregrafie ingenioasă, creata de dansatorii săi, Little Aurica, AliB si Ionut Tanase, unul dintre câștigătorii emisiunii “Dansez pentru tine”. Pe lângă zeci de tineri dansatori, de la Performance Dance Studio, artistei i-au fost alături la filmări și mulți colegi de breaslă cu experiență, precum Alex Velea, Antonia, Alina Eremia, Neylini, Giulia ți Skizzo Skillz.

“Ne-am distrat foarte tare împreună. Le mulțumesc că au fost alături de mine într-o zi atât de importantă în viața mea”, a spus Nicole Cherry.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com