Nicole Scherzinger – Bang (Videoclip)

Nicole Scherzinger – Bang

După o serie de melodii mai lente, ce abordau tematica despărțirii, Nicole Scherzinger continuă promovarea albumului ”Big Fat Lie” prin lansarea unui single incitant. ”Bang” este o piesă senzuală, promovată printr-un videoclip și o coregrafie pe măsură.

După lansarea single-ului “Your Love“, o piesă sezonieră compusă pentru playlisturile concediilor din perioada verii, Nicole Scherzinger revine în această iarnă cu o melodie ce pune sângele în mișcare. “Bang“ este o piesă incitantă, compusă de Nicole împreună cu Christopher “Tricky” Stewart.

Pentru videoclip, artista a colaborat cu regizorul Anders Rostad. Single-ul, extras de pe albumul ”Big Fat Lie”, va fi disponibil pe iTunes în ianuarie 2015.

Tracklist ”Big Fat Lie” – Nicole Scherzinger

“Your Love”
“Electric Blue” (featuring T.I.)
“On the Rocks”
“Heartbreaker”
“God of War”
“Girl with a Diamond Heart”
“Just a Girl”
“First Time”
“Bang”
“Big Fat Lie”
“Run”

Nicole Scherzinger și-a început cariera muzicală cântând și dansând în trupa The Pussycat Dolls. În 2010, când formația s-a destrămat, Nicole a continuat să înregistreze noi compoziții, în 2011 lansând primul ei album solo – “Killer Love“. Până în prezent, artista a vândut ca artist solo peste 16 milioane de single-uri.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com