Nicole Scherzinger – Run (Videoclip)

Nicole Scherzinger – Run

Nicole Scherzinger a lansat videoclipul noului single ”Run”. Balada a fost compusă de Justin Tranter, Julia Michaels și Felix Snow.

După lansarea single-ului “Your Love“, o piesă sezonieră compusă pentru playlisturile concediilor din perioada verii, Nicole Scherzinger revine în această toamnă cu o melodie ce pune accentul pe mesaj. “Run“ abordează subiectul mereu sensibil al despărțirii, ce pare să genereze constant balade puternice, cu șanse ridicate de a obține locuri fruntașe în clasamentele de profil. Piesa pune în valoare vocea lui Nicole, încărcătura emoțională fiind, de asemenea, un plus al noului single.

Piesa “Run“ a fost produsă de Snow și O’Ryan, fiind extrasă de pe cel de-al doilea album al lui Nicole, ”Big Fat Lie”. Albumul a fost lansat pe 17 octombrie sub egida RCA Records.

Tracklist ”Big Fat Lie” – Nicole Scherzinger

“Your Love”
“Electric Blue” (featuring T.I.)
“On the Rocks”
“Heartbreaker”
“God of War”
“Girl with a Diamond Heart”
“Just a Girl”
“First Time”
“Bang”
“Big Fat Lie”
“Run”

Nicole Scherzinger și-a început cariera muzicală cântând și dansând în trupa The Pussycat Dolls. În 2010, când formația s-a destrămat, Nicole a continuat să înregistreze noi compoziții, în 2011 lansând primul ei album solo – “Killer Love“. Până în prezent, artista a vândut ca artist solo peste 16 milioane de single-uri.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com