Noel Gallagher’s High Flying Birds – Do The Damage (Audio)

Noel Gallagher’s High Flying Birds – Do The Damage

Noel Gallagher’s High Flying Birds, trupa formată de fostul membru Oasis, a revenit în peisajul muzical cu cel de-al doilea album de studio. “Chasing Yesterday” va fi lansat pe piață în martie 2015, până atunci fanii putând asculta un nou single, “Do The Damage”.

După o pauză de 4 ani de la albumul precedent, Noel Gallagher’s High Flying Birds revine cu cel de-al doilea material discografic, “Chasing Yesterday“. Compozițiile incluse pe acest disc au fost compuse și produse de Noel Gallagher, aceasta fiind o premieră în cariera fostului membru Oasis.

“(Întregul proces) A fost o mare bătaie de cap. Nu e ca și cum aș fi avut până acum oameni care să-mi spună ce să scriu sau în ce direcție să merg, dar a ține sub control toate sesiunile de înregistrări, săptămână de săptămână, s-a dovedit a fi extrem de dificil. O armată de oameni stătea și se uita la mine, întrebând <<OK, ce facem astăzi?>>. Iar eu îmi dădeam seama ce trebuie făcut pe măsură ce înaintam cu înregistrările”, a povestit Noel Gallagher.

“Chasing Yesterday” va fi lansat pe piață pe 2 martie 2015, sub egida Sour Mash. Cel de-al single extras de pe acest album se numește “Do The Damage” și va putea fi achiziționat începând cu data de 17 noiembrie.

Tracklist “Chasing Yesterday” – Noel Gallagher’s High Flying Birds

‘Riverman’
‘In the Heat of the Moment’
‘The Girl with X-Ray Eyes’
‘Lock All the Doors’
‘The Dying of the Light’
‘The Right Stuff’
‘While the Song Remains the Same’
‘The Mexican’
‘You Know We Can’t Go Back’
‘Ballad of the Mighty I’

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com