Noel Gallagher’s High Flying Birds – In The Heat Of The Moment (Audio)

Noel Gallagher’s High Flying Birds – In The Heat Of The Moment

Noel Gallagher’s High Flying Birds, trupa formată de fostul membru Oasis, a revenit în peisajul muzical cu cel de-al doilea album de studio. “Chasing Yesterday” va fi lansat pe piață în martie 2015, până atunci fanii putând asculta primul single extras, “In The Heat Of The Moment”.

După o pauză de 4 ani de la albumul precedent, Noel Gallagher’s High Flying Birds revine cu cel de-al doilea material discografic, “Chasing Yesterday“. Compozițiile incluse pe acest disc au fost compuse și produse de Noel Gallagher, aceasta fiind o premieră în cariera fostului membru Oasis.

“(Întregul proces) A fost o mare bătaie de cap. Nu e ca și cum aș fi avut până acum oameni care să-mi spună ce să scriu sau în ce direcție să merg, dar a ține sub control toate sesiunile de înregistrări, săptămână de săptămână, s-a dovedit a fi extrem de dificil. O armată de oameni stătea și se uita la mine, întrebând <<OK, ce facem astăzi?>>. Iar eu îmi dădeam seama ce trebuie făcut pe măsură ce înaintam cu înregistrările”, a povestit Noel Gallagher.

“Chasing Yesterday” va fi lansat pe piață pe 2 martie 2015, sub egida Sour Mash. Primul single extras de pe acest album se numește “In The Heat Of The Moment“, următorul anunțat fiind “Ballad of the Mighty I“, piesă înregistrată în colaborare cu Johnny Marr, chitarist al trupei The Smith în perioada 1982 – 1987.

Tracklist “Chasing Yesterday” – Noel Gallagher’s High Flying Birds

‘Riverman’
‘In the Heat of the Moment’
‘The Girl with X-Ray Eyes’
‘Lock All the Doors’
‘The Dying of the Light’
‘The Right Stuff’
‘While the Song Remains the Same’
‘The Mexican’
‘You Know We Can’t Go Back’
‘Ballad of the Mighty I’

Noul album “Chasing Yesterday” va fi promovat în cadrul unui turneu european. Primele date anunțate pot fi consultate mai jos.

12 Martie 2015 – Zenith, Paris
14 Martie 2015 – Fabrique, Milan
16 Martie 2015 – Max-Schmeling-Halle, Berlin
17 Martie 2015 – Store Vega, Kopenhagen
19 Martie 2015 – Mitsubishi Electric Halle, Dusseldorf
20 Martie 2015 – TivoliVrendenburg, Utrecht
22 March 2015 – Ancienne Belgique, Brussels

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com