Noel Toto – Pam Pam (Lyric Video)

Noel Toto – Pam Pam

Noel Toto, un nou proiect inedit, cu un sound fresh si o abordare noua, isi face aparitia pe piata muzicala din Romania!

Proiectul o are in centru pe Nicoleta Gavrilita, alias Noel Toto, o tanara cantareata nascuta in Republica Moldova, si pe compozitorul si producatorul muzical Andrei Tostogan.

Nicoleta a participat la numeroase concerte si concursuri internationale, printre care si “Vocea Romaniei”, emisiune in cadrul careia a ajuns pana in fazele finale, iar Andrei are o experienta de peste zece ani in productia muzicala. A compus peste 30 de piese, ce s-au bucurat de aprecierea publicului si difuzari radio in Republica Moldova, Ucraina, Kazahstan, Rusia si nu numai.

Piesa de debut a proiectului Noel Toto, “Pam Pam”, a fost compusa de cei doi membri, iar versurile sunt semnate de britanica Monica Stevens. Single-ul vorbeste despre un sentiment cunoscut tuturor, despartirea si suferinta din dragoste.

“Piesa asta e ca o binecuvantare pentru mine. Stand intr-o seara in studio, am inceput pur si simplu sa luam cateva acorduri la pian, sa fredonam ‘Pam-pam’ si asa s-a nascut piesa: foarte usor, de la sine. Sper ca melodia sa fie indragita de catre public, prin feeling-ul pozitiv si placut pe care il transmite”, a spus Noel Toto (Nicoleta Gavrilita).

“Fiind rezultatul unei munci in echipa, ‘Pam Pam’ a adunat cele mai bune idei si a captat sentimente si emotii frumoase, pe care vrem sa le transmitem publicului”, a explicat celalalt membru al proiectului, Andrei Tostogan.

Productia piesei a fost realizata la Tam Tam, studioul solistului de la Voltaj, Calin Goia, iar la aranjamentul muzical si-a adus aportul si Daniel Creed.

Puteti asculta aici noul single Noel Toto – “Pam Pam”:

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com