Oana Radu & Dr Mako feat. Eli – Tu (Audio)

Oana Radu impreuna cu Eli si Dr. Mako au lansat melodia “Tu“.

Oana Radu (supranumita si Adele de Romania) s-a facut cunoscuta datorita participarii la Vocea Romaniei. In jumatate de an de la finalul show-ului , Oana a slabit 50 kg , probabil pentru cariera muzicala dar si pentru sanatatea proprie.

Am compus din toata inima mea aceasta piesa. Ma reprezinta, ma regasesc in ea si cred ca foarte multa lume va rezona cu mesajul ei. Am mers cu ideea la bunul meu prieten si colaborator de o viata Alin Macovei (Dr. Mako), iar acesta m-a asigurat ca melodia va fi un succes. Adevarul este ca marile succese, ca si marile caractere de altfel se nasc din dificultati si suferinta, asa ca sper ca produsul nostru muzical sa fie foarte bine primit. Despre Eli pot sa spun ca este unul dintre cei mai frumosi oameni pe care i-am intalnit , pe langa faptul ca este extrem de talentat.” a declarat Oana .

Versuri : Oana Radu, Alin Macovei si Eli
Productia muzicala : Alin Macovei
Mixing & mastering : Costin Milon la Super Sound Studio
Shooting : Alexandru Tuturescu (FotoAddict)
Artwork : Catalin Cristea (Massy).

Iata ce a spus Eli: Mi-a placut melodia foarte mult inca de la prima ascultare. Desi nu se incadreaza in genul muzical pe care il abordez de obicei, piesa ‘Tu’ avea acel ceva care m-a facut sa cred in ea si in faptul ca poate avea priza la public. Am considerat ca o strofa de hip-hop poate aduce fix condimentul care ii lipsea. In general, daca imi place cum suna un cantec, nu ma pot abtine sa nu scriu pe creatia muzicala respectiva.

Asculta mai jos si spune-ti parerea.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com