One Direction – Fireproof (Audio)

One Direction – Fireproof

One Direction anunta ca lanseaza albumul FOUR, iar fanii potdeja asculta o prima piesa care poate fi descarcata de pe site-ul lor oficial.

Baietii descriu acest nou material ca fiind cel mai personal de pana acum, iar primul track pe care il ascultam. Fireproof, e compus de Louis Tomlinson si Liam Payne. Noul album vine la doar un an dupa Midnight Memories, disc care a ajuns pe primul loc in in clasamentul Billboard 200, si astfel trupa a fost primul grup care a reusit sa aiba primele trei albume pe prima pozitie.

Midnight Memories s-a vandut in peste jumatate de milion de copii in prima saptamana de la lansare in SUA, iar in Marea Britanie in doar 5 saptamani au ajuns la 685.000 de copii vandute. Intre timp, au fost alesi drept artistii anului 2013 si cel mai bine vandut artist al anului ,reusind sa vanda peste 46 de milioane de albume. Primul lor single de pe Midnight Memories a fost Best Song Ever, urmat de Story of My Life, o balada foarte apreciata cu un videoclip sensibil, urmat de Midnight Memories, piesa care a fost lovita de cateva comentarii de plagiat.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com