One Direction – Night Changes (Videoclip)

One Direction – Night Changes

One Direction ne arata cum e intalnirea perfecta pentru fiecare dintre cei cinci baieti, fie ca e la restaurant, la patinoar, intr-o cabana in fata focului din semineu sau intr-un parc de distractii. Insa finalurile intalnirilor cu fetele nu e deloc cel scontat in clipul pentru Night Changes.

Zayn see trezeste cu un fost iubit gelos care ii tranteste pastele in cap, Harry reuseste sa se accidenteze, Niall ia foc, iar Louis reuseste sa fie arestat de politie, intr-un videoclip foarte amuzant pentru cel mai nou single al baietilor de la One Direction.

Night Changes e cel de-al doilea single oficial lansat de pe albumul FOUR, lansat la scurta vreme dupa aparitia albumului cu numarul patru din cariera One Direction. Piesa a fost cantata prima oara live la o gala caritabila, unde baietii au fost invitati alaturi de alti artisti britanici, inclusiv Cheryl, cea care acum isi promoveaza discul Only Human. Primul single de pe FOUR a fost Steal My Girl, o piesa care a ajuns pe primul loc in topurile britanice, dar a dezamagit in Hot 100, unde a ajuns doar pe locul 13. Totusi, baietii nu au prea mult de suferit dupa ce anul acesta au facut o multime de bani in cadrul turneului Where We Are.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com