One Direction – Ready To Run (Audio + Lyrics)

One Direction – Ready To Run

One Direction au lansat o noua piesa, Ready to Run, dupa ce fanii au raspuns provocarii de pe Twitter, Facebook si Instragram de a se strange in numar cat mai mare si a promova muzica britanicilor.

rackul face parte de pe noul album al baietilor, material ce va fi lansat oficial pe 17 noiembrie si care beneficiaza deja de un single oficial, Steal My Girl. In plus, primii fani care au precomandat albumul FOUR au primit si un buzz track, Fireproof.

Piesa Ready To Run are un sound folk/pop similar cu hitul One Direction aparut in 2013, Story of My Life, piesa care a beneficiat si un videoclip emotionant pe care pana si Simone Cowell l-a apreciat si considerat unul dintre cele mai bune lansate de trupa pana atunci.

Albumul FOUR urmeaza discului Midnight Memories lansat anul trecut si care a ajuns rapid in topul celor mai bine vandute materiale ale lui 2013. Momentan, trupa promoveaza Steal My Girl, cu un videoclip in care apare si actorul Danny DeVito si care a strans niste comentarii de la organizatiile pentru protectia drepturilor animalelor, care i-au acuzat ca nu s-au purtat cum trebuie cu cimpanzeul care apare in clip.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com