One Direction – Steal My Girl (Audio)

One Direction – Steal My Girl

Cel mai de succes boyband al momentului vine cu un nou single, primul de pe urmatorul album de studio al grupului britanic. One Direction le ofera fanilor Steal My Girl, un track in care baietii lauda o fata foarte frumoasa pe care oricine ar vrea sa o aiba.

Piesa compusa de Louis Tomlinson, Liam Payne, Wayne Hector, Julian Bunetta, Ed Drewett si John Ryan nu se departeaza de stilul clasic one Direction, iar refrenul si linia melodica sunt suficient de catchy ca piesa sa prinda Top 10.

Noul album One Direction se intituleaza FOUR, ceea ce nu e deloc surprinzator tinand cont ca este cel de-al patrulea album al celei mai de succes trupe de baieti a momentului. Anuntul ca vor lansa un nou disc pe 17 noiembrie a venit si cu o piesa pe care baietii au oferit-o gratis fanilor – Fireproof. Precedentul disc al britanicilor, Midnight Memories, a avut ceva mai multe influente rock, iar la lansarea a debutat direct pe prima pozitie in Billboard 200 si a devenit cel mai rapid vandut album de pe Amazon. Single-uri ca Best Song Ever au prins instant, urmat fiind de balada Story of My Life, cu un videoclip sensibil pe care Simon Cowell l-a apreciat ca fiind cel mai reusit din cariera baietilor.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com