ONE – Hey, tu! (Videoclip)

ONE – Hey, tu!

Criss si Vlad lanseaza un nou videoclip plin de energie si buna dispozitie, pentru single-ul “Hey, tu!”, compus de cei de la Voltaj!

“Piesa vorbeste despre viata in mansarda, despre cum o vedem noi si despre povestea de dragoste pe care o traim in viata de zi cu zi! Vrem sa le multumim baietilor de la Voltaj ca s-au gandit la noi pentru aceasta piesa si au scris atat linia melodica, cat si versurile, dupa ce le-am povestit despre relatia noastra si despre noua mansarda – abia ne mutasem!”, au spus Criss si Vlad, care de mai bine de doua luni locuiesc impreuna.

Clipul a fost filmat in doua locatii: mansarda din cladirea Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografie “Ion Luca Caragiale” (UNATC) si studioul lui Ducu Ion, D-Studio.

“A fost primul nostru clip si speram ca ne-am descurcat cat mai bine! Am avut doua zile de filmare lungi, cu multe peripetii, am ras mult, am muncit si mai mult, iar rezultatul il veti vedea si voi, speram sa va placa”, a spus Rapha.

Pe langa momente amuzante, cum ar fi cel in care cei doi indragostiti construiesc un cort din paturi, clipul reconstituie si momente din viata reala a celor doi artisti, precum cel in care Vlad a cerut-o pe iubita sa de sotie.

“Pentru mine a fost o experienta inedita sa regizez propriul clip! A fost amuzant, pentru ca la un moment dat imi dadeam indicatii singur! Ce sa mai, au fost doua zile pe care nu le voi uita niciodata! Clipul a fost realizat cu ajutorul prietenilor, iar rezultatul ne bucura foarte tare! Se poate face un clip bun chiar daca nu ai un buget mare, ci doar o idee foarte buna si o echipa extraordinara in spate!” a explicat Vlad.

Trupa ONE a luat nastere anul trecut in luna mai, iar de atunci, Criss si Vlad au lansat un album, “Aprinde un vis”, trei single-uri, “Un nou inceput”, “Till the end of time” si “Run for love”, si doua videoclipuri. Mai mult decat atat, cei doi artisti au fost deja in primul lor turneu in Ardeal, in cinci orase.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com