ONE – Superstare (Audio)

ONE – Superstare

Sunt tineri, îndrăgostiţi şi au o piesă nouă, perfectă pentru vară! Criss şi Vlad, adică ONE, lansează astăzi al patrulea single din cariera trupei, “Superstare”, alături de MediaPro Music.

“Este o piesa de vara pe care si-o canta doi indragostiti. E vara, e vacanta, mergem la mare si avem o ‘Superstare’! Noul nostru single este unul pozitiv si optimist, care o sa va starneasca cheful de distractie, iubire si de plaja”, au spus Criss si Vlad.
Piesa ‘Superstare’ reprezinta prima colaborare a trupei ONE cu DeMoga Music: este compusa de Ionut Vasilache, Marius Moga si Liviu Teodorescu, iar versurile sunt scrise de cunoscutii artisti Adda, What’s Up si Shift.
Mai mult decat atat, Criss si Vlad sunt primii artisti din Romania care au realizat un cover filmat pentru noul lor single. Cei doi artisti vor pleca intr-o vacanta in Grecia, unde vor filma si un videoclip pentru noua lor piesa, “Superstare”.
Trupa ONE a luat nastere anul trecut in luna mai, iar de atunci, Criss si Vlad au lansat un album, “Aprinde un vis”, trei single-uri, “Un nou inceput”, “Till the end of time” si “Run for love”, si doua videoclipuri. Mai mult decat atat, cei doi artisti au fost deja in primul lor turneu in Ardeal, in cinci orase.
Membrii ONE celebreaza dragostea in fiecare clipa, motiv pentru care repertoriul trupei este format din melodii pline de iubire si pasiune, perfecte pentru indragostitii de toate varstele.
Desi sunt impreuna de peste doi ani, Criss si Vlad sunt mai indragostiti ca niciodata. Cei doi isi petrec impreuna aproape fiecare zi, la repetitii sau la scoala TV & Film Academy by Ruxandra Ion.
Vlad este student in anul 1 la UNATC si in Modulul 2 la TV&Film Academy by Ruxandra Ion, iar Criss trece in ultimul an al Colegiului National de Arte “Dinu Lipatti”, sectia Actorie, si urmeaza, de asemenea, cursurile TV&Film Academy.
Mai multe informatii despre Criss si Vlad puteti gasi pe pagina de Facebook a trupei, https://www.facebook.com/one.paginaoficiala sau pe blogul ONE, oneband.ro.
Puteti asculta aici noul single ONE – “Superstare”:

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com