One – Superstare (Videoclip)

One – Superstare

Trupa ONE, cei mai simpatici indragostiti din showbiz-ul romanesc, lanseaza astazi un nou videoclip ce te va duce pentru cateva minute in cea mai tare calatorie imaginara, cu #superstare. Criss si Vlad, cuplul indragit de milioane de fani din Romania si nu numai, au pregatit cel de-al treilea videoclip din cariera trupei, pentru piesa “Superstare”.

Cei doi îndragostiti au filmat videoclipul in timpul celei mai recente vacante in Grecia, unde timp de 15 zile si-au reincarcat bateriile in cel mai placut mod: au facut plaja, s-au relaxat la piscina, au innotat, au fost la shopping, au vizitat multe monumente istorice, dar au si muncit, pentru ca o parte din zilele de vacanta au fost dedicate filmarii videoclipului.

Astfel, Criss si Vlad au dedicat multe ore filmărilor care au avut loc in mai multe locatii: la Acropole, la lacul Marathon unde este si singurul baraj de marmura din lume, la Schinias – o plaja rezervatie naturala, la unul dintre cele mai mari outlet-uri din Europa unde au facut si shopping, intr-un trip de off road si in multe alte locatii.

“A fost o vacanţă cu superstare în care ne-am simtit minunat, în care am invatat foarte multe despre istoria Greciei, am ascultat multă muzică, am citit, ne-am odihnit, am mâncat cele mai delicioase mancaruri greceşti şi ne-au facut prieteni noi”, au povestit Criss si Vlad.

Sursa Libertatea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com