OneRepublic – Ordinary Human (Lyric Video)

OneRepublic – Ordinary Human

OneRepublic a lansat un lyric video pentru noul single “Ordinary Human”, soundtrack al filmului “The Giver”. Pelicula este o adaptare a romanului lui Lois Lowry și îi are în distribuție pe Jeff Bridges, Meryl Streep, Taylor Swift și Katie Holmes. Pentru coloana sonoră au compus piese și Aloe Blacc, Bruno Mars și Jake Bugg.

Romanul “The Giver” publicat în 1993 de Lois Lowry a fost adaptat pentru marile ecrane. Cartea ce s-a vândut în peste 10 milioane de exemplare și i-a adus scriitoarei americane o medalie Newbery va fi readusă în atenția publicului larg prin noua peliculă regizată de Phillip Noyce. Filmul se anunță a fi unul dintre blockbuster-ele acestei veri, pentru acest proiect fiind cooptați actori grei precum Jeff Bridges și Meryl Streep.

Pentru coloana sonoră a acestui film, producătorii au colaborat cu o serie de artiști în vogă, în listă fiind inclusă și trupa OneRepublic. Formația a compus două piese pentru pelicula “The Giver“: “Ordinary Human“, ce beneficiază deja de un lyric video, și “1 Lived“.

“”The Giver” este una dintre cărțile noastre preferate și suntem extrem de încântați să o vedem expusă pe marele ecran. E o onoare pentru noi să aducem prin muzica noastră o contribuție acestui proiect, care nu doar că prezintă o poveste extraordinară, ci și are în distribuție actori pe care îi admirăm atât de mult, precum Jeff Bridges și Meryl Streep. Sperăm ca fanii noștri să fie la fel de entuziasmați ca și noi”, a delarat Ryan Tedder, solistul OneRepublic.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com