PACT lanseaza noul album “Numarul unu”

Leo Iorga impreuna cu Adrian Ordean au facut istorie cu trupa COMPACT iar acum legendele rock-ului romanesc se reintalnesc sub noua formula PACT, formula care a luat fiinta in ultimul an, si vor sa duca mai departe mostenirea perioadei de aur a grupui Compact.

Intr-un timp in care imbinam toate genurile muzicale, acum avem parte de o adevarata revelatie a muzicii de calitate. ‚Este vorba despre un proiect care vizeaza, în primul rand, un grup vocal-instrumental intr-o formula de exceptie, cu un material nou pe care il prezentam pe piata acum, intitulat ‚Numarul Unu’.

Ma voi intoarce, Ploaia care cade, Fiecare zi, Sa te gandesti la mine, Singur in noapte, Strazile pustii, sunt doar cateva dintre cele 11 piese memorabile incluse pe albumul ‚Numarul Unu’.

Succesul inregistrat in primul an de activitate a convins publicul ca trupa PACT are multe de spus. Lumea doreste sa asculte in concerte hiturile celebre cantate de catre artistii care le-au consacrat, fiind avida de piese noi in aceeasi maniera de rock aristocrat. Intr-un an s-au semnat 74 de concerte ( cu doua turnee) si peste 60 de aparitii media.

Repertoriul grupului PACT contine piese noi dar si cantece mai vechi compuse de Adrian Ordean si cantate de-a lungul timpului de Leo Iorga.

‘Orice piesa din repertoriul nostru pe care o auzim interpretata de solisti sau alte formatii, nu face decat sa ne bucure si sa fim fericiti ca oamenilor le plac cantecele noastre’. Proiectul PACT este format din:
Leo Iorga – lead vocal
Adrian Ordean – chitara, compozitie, productie
Cristi – Iorga tobe, voce
Lake – Marian Mihailescu chitara bass, voce
Alexandru Ardelean – chitara, new entry
Catalin Dalvarea – tobe din ianuarie 2014
Dan Stesco Polymoog clape – care se retrage din formula in februarie 2013

PACT este o masinarie noua pe un drum batatorit cu multi ani in urma si verificat de-a lungul timpului, e o intelegere intre doi prieteni vechi care pleaca dupa ani si ani din nou impreuna la drum’ – a declarat Adrian Ordean.

Pact Numarul unu

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com