PACT by Leo Iorga și Adi Ordean se reinventează : Numărul Unu

PACT by Leo Iorga și Adi Ordean au reînceput să scrie istorie odată cu lansarea primului album al trupei intitulat „Numărul Unu”. Lacrimi de bucurie, ropote de aplauze, hituri ale muzicii rock românești, toate într-o atmosferă incendiară alături de fani și prieteni dragi ai trupei, așa ar putea fi descris pe scurt concertul PACT care a avut loc sâmbătă 26 aprilie pe scena Hard Rock Cafe din București.
Evenimentul a adunat peste 300 de fani și a celebrat lansarea primului album al trupei PACT în componența Leo Iorga (voce), Adrian Ordean (chitară compoziție), Marian Mihăilescu (chitara bass), Alexandru Ardelean (chitară) şi Cătălin Dalvarea (tobe). Materialul discografic conține 11 piese, 4 hituri lansate în perioada anilor ’90 când Leo și Adi cântau sub titulatura Compact și 7 piese noi tot marca Adi Ordean, melodii care păstrează sound-ul binecunoscut al muzicienilor. “Numărul Unu” este disponibil în tiraj limitat și într-o ediție ”deluxe” cu o formă specială de prezentare, unde poate fi găsita și istoria trupei, dar și a componenților trupei PACT.
Concertul susținut pe scena rock bucureșteană a strâns nu numai un număr impresionant de fani ci și prieteni dragi ai trupei, precum Catinca Roman, Miron Cozma ori Cătălin Muraru, directorul executiv al labelului Roton. Pe lângă o parte din cele mai frumoase hituri românești, “Trenul pierdut”, “Să te gândeşti la mine”, “Singur în noapte”, “Cine eşti tu, oare?” sau “Mă voi întoarce”, publicul s-a putut delecta şi cu piesele noi incluse pe album, printre care “Ploaia care cade”.
Evenimentul care a marcat o nouă etapă în istoria muzicii românești a beneficiat de o atmosferă puternic încărcată emoțional , Leo Iorga fiind într-o formă de zile mari în ciuda problemelor de sănătate din ultima perioadă.
“Da, am fost diagnosticat cu cancer, dar m-am tratat cu ajutorul unei echipe de medici extraordinari, cărora le mulțumesc, iar acum sunt monitorizat atent. Este o boală care nu se vindecă cu una, cu două, orice suspiciune trebuie înlăturată rapid. Am avut metastaze cerebrale care au fost tratate în septembrie 2013, fără să fi renunțat la niciun concert. Scena este viața mea și chiar dacă mi-e uneori mai dificil, urc și-mi bucur fanii! Am alături atât familia, prietenii cât și colegii de trupă, staff-ul și, în mod special, fanii care îmi dau energia și pozitivismul de care am nevoie. Într-adevăr, am avut stări de rău în ultima perioadă, dar sunt datorate medicației permanente pe care o iau, nimic mai mult. Așa că, spre dezamăgirea unora, vă așteptăm să veniți la concertele PACT și vă veți convinge!’’

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com