Paolo Nutini – Diana (Videoclip)

Paolo Nutini – Diana

“Diana” este, fără dubiu, cea mai senzuală piesă a lui Paolo Nutini de până acum. De la versuri, la instrumentație, la vocea subțiată, dar în continuare caldă, de pe refren, compoziția este una dintre acele piese de păstrat în colecție. Alături de actrița Amber Anderson, Paolo Nutini îmbracă în culoare fără efort fundalul alb – negru al videoclipului regizat cu multă măiestrie de Rankin.

“Diana” lui Paolo Nutini nu are nimic de-a face cu “Dirty Diana” lui Michael Jackson, exceptând doar coincidența numelui. Pentru Nutini, “Diana” este femeia de care te lași sedus fără putere de reacție, dar pe care o dorești, indiferent de consecințe. Povestea este relatată din perspectiva celui prins în mreje, spre deosebire de piesa lui Michael Jackson, în care portretizarea este făcută din exterior.

Lăsând la o parte comparațiile, noul single al lui Paolo Nutini are potențialul necesar de a deveni o melodie de referință în categoria compozițiilor cu încărcătură sexuală. Dacă luăm în calcul și videoclipul, ce reușește să mențină activă tensiunea de la început până la sfârșit, păstrând totul în termeni artistici, “Diana” se va înscrie, cel mai probabil, în lista nominalizărilor pentru viitoare premii muzicale.

Paolo Nutini promovează acum cel de-al treilea disc din cariera sa, “Caustic Love“. Materialul a apărut pe piață pe 14 aprilie, debutând pe primul loc în topul albumelor din UK. Noul disc al artistului în vârstă de 27 de ani s-a vândut în 109.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare, primind review-uri mai mult decât măgulitoare din partea criticilor de profil. Unul dintre editorii de la The Independent a numit discul ”un succes indiscutabil”, considerând că ar putea fi ”cel mai bun album R&B din 1970 – ani de glorie ai muzicii soul compuse de Rod Stewart și Joe Cocker – încoace.”

Tracklist “Caustic Love” – Paolo Nutini

Scream (Funk My Life Up)
Let Me Down Easy
Bus Talk
One Day
Numpty
Superfly
Better Man
Iron Sky
Diana
Fashion
Looking For Something
Cherry Blossom
Someone Like You

Cunoscut pentru obișnuința de a cânta mereu cu ochii închiși și pentru timbrul distinctiv, cu o răgușeală mulată perfect pe ritmuri de soul, reggae și funk, Paolo Nutini a fost îndrăgit de public încă de la debut. În 2006 apărea pe piață primul album, intitulat “These Streets“. Discul a inclus hiturile “Last Request“, “Jenny Don’t Be Hasty” și “Rewind“, urcând până pe poziția a treia în UK Albums Chart. A urmat materialul “Sunny Side Up“, clasat și mai bine, chiar în fruntea topului din UK.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com