Paolo Nutini – One Day (Videoclip)

Paolo Nutini – One Day

Paolo Nutini creează ambianța perfectă pentru un videoclip cu scenariu de film. ”One Day” este noul single promovat de artistul scoțian, clipul ce îl acompaniază având-o în rol principal pe actrița britanică Joanna Lumley. Regia este semnată de Ian Pons Jewell.

După un an încărcat de concerte și festivaluri, Paolo Nutini a revenit pe final de noiembrie cu un nou videoclip, ce are drept tematică centrală efemeritatea. Piesa ”One Day” îmbracă în cuvinte clipul teatral regizat de Ian Pons, povestea părând a fi desprinsă dintr-un lungmetraj.

”One Day” este extrasă pe cel de-al treilea disc din cariera lui Paolo Nutini, “Caustic Love“. Materialul a apărut pe piață pe 14 aprilie 2014, debutând pe primul loc în topul albumelor din UK. Noul disc al artistului în vârstă de 27 de ani s-a vândut în 109.000 de copii în doar prima săptămână de la lansare, primind review-uri mai mult decât măgulitoare din partea criticilor de profil. Unul dintre editorii de la The Independent a numit discul ”un succes indiscutabil”, considerând că ar putea fi ”cel mai bun album R&B din 1970 – ani de glorie ai muzicii soul compuse de Rod Stewart și Joe Cocker – încoace.”

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com