Pasarea Rock – Praznic naprasnic (Videoclip)

Pasarea Rock a lansat videoclipul melodiei “Praznic naprasnic“.

Producatorul clipului este Valentino Rudolf, de regie si de scenografie ocupandu-se Mara Lubieniecki, respectiv Elena Constantin.

Melodia “Praznic naprasnic” este primul single lansat de formatia “Pasarea Rock” si tot o data prima melodie oficiala a lor.

Mircea Baniciu, Josef Kappl si Ovidiu Lipan Tandarica sunt noul proiect muzical, intitulat Pasarea Rock .

“Am realizat acest videoclip si din dorinta unui repertoriu propriu, unic, care sa poata fi sustinut pe toate mediile. Nu este un videoclip extrem de elaborat artistic, e o prezentare a trupei. A fost si un fel de joaca a noastra”, a declarat managerul formatiei, Valentino Rudolf.

In conceptia lui Ovidiu Lipan Tandarica“Pasarea Rock este o formatie tanara. Vom incerca sa dam o tenta noua, care chiar sa surprinda. Suntem cu un pas in viitor”. 

Josef Kappl a concluzionat:

“Am facut imposibilul posibil într-un timp foarte scurt. Din luna Iulie a anului trecut, cand am pus bazele acestei trupe, avem piese noi, un videoclip, o premiera care va fi de senzatie, parerea mea, deci un start care va fi ca o racheta. Acest videoclip reprezinta foarte bine mesajul piesei. Noi continuam in spiritul anilor ‘70, la un nivel muzical mult mai mare, si pentru asta sunt mandru. Nu gandim retrospectiv, ci am pastrat doar spiritul”.

Vizioneaza mai jos si spune-ti parerea.

 

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com