Passenger – Scare Away The Dark (Videoclip)

Passenger ne reamintește că viața nu se rezumă doar la grijile zilnice și stresul locului de muncă și ne invită să visăm, să zâmbim, să privim spre stele. Noul videoclip “Scare Away The Dark” concretizează în imagini ceea ce versurile sugerează: reîntoarcerea la bucuriile mici, la o viață trăită din plin.

Passenger ne îndeamnă să trăim o altfel de viață. Departe de griji și probleme există un orizont conturat de idealuri și bucurii, un orizont spre care ar trebui să privim mai des. Acesta este mesajul noului single “Scare Away The Dark“, transmis atât prin versuri, cât și prin videoclipul sugestiv, regizat de James Lees.
Noua piesă promovată de Passenger este extrasă de pe albumul “Whispers“, recent lansat în Marea Britanie și Statele Unite. “Scare Away The Dark” este cel de-al doilea single de pe acest disc, după “Heart’s on Fire“, o melodie ce a primit un feedback pozitiv din partea publicului.
Printr-un timbru distinctiv și o piesă încărcată de emoție, Michael David Rosenberg, cunoscut sub pseudonimul Passenger, a reușit în 2013 să se facă auzit la nivel internațional. Hitul “Let Her Go” a fost Number One în 17 țări, înregistrând vânzări de peste un milion de copii în UK și peste 3 milioane de copii în Statele Unite.
Interesant este faptul că piesa care i-a adus recunoașterea exista pe piață deja de aproape un an înainte de a ajunge să facă furori în topuri și să fie difuzată constant de posturile de radio. “Let Her Go” a fost asemenea unei comori ascunse, ce a reușit în cele din urmă să ajungă la urechile publicului.

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com