Paul van Dyk & Ummet Ozcan – Come With Me (Imnul We Are One 2014) -Teaser Audio-

Paul van Dyk & Ummet Ozcan – Come With Me

Incepand cu anul 2010, Paul van Dyk organizeaza anual in Berlin festivalul We Are One. Editia din 2014 se va desfasura in aer liber si are ca imn “Come With Me”, o noua colaborare intre nimeni altul decat germanul Paul van Dyk si turcul Ummet Ozcan.

We Are One 2014 – Berlin Dance Festival este programat pentru 16 august la Zitadelle Spandau, organizatorii laudandu-se cu faptul ca este primul eveniment in aer liber al lui Paul van Dyk in Berlin de la Love Parade incoace. Din line-up mai fac parte Eric Prdyz, Chris Bekker, Genix, Maarten De Jong, Max Graham, Michael Burian si Wee-O.

Ca orice festival care se respecta, We Are One 2014 are un imn. Dupa ce a realizat imnul de anul trecut impreuna cu Arnej, pentru soundtrackul de anul acesta Paul van Dyk a colaborat cu un vechi amic al sau de studio, Ummet Ozcan.

O, da! Ummet Ozcan s-a intors la ritmurile sale tech-trance energic cu ocazia acestei colaborari cu Paul van Dyk! Asta chiar este o surpriza. “Come With Me (We Are One)” reprezinta cea de-a doua piesa la care au lucrat impreuna dupa ce “Dae Your” i-a adus impreuna pe albumul Evolution al lui Paul van Dyk (2012).

Surprizele care vin odata cu piesa pe care tocmai ati ascultat-o nu se opresc aici. “Come With Me” este prima piesa extrasa de pe compilatia Politics of Dancing 3, volum pe care Paul van Dyk urmeaza sa il lanseze in acest an. Este un album foarte asteptat de fanii starului trance.

Nu-i asa ca Paul van Dyk e tare pentru faptul ca a reusit sa il intoarca pe Ummet Ozcan la trance?

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com