Paula Seling & Ovi – Miracle (Lyric Video)

Paula Seling și Ovi au lansat “Miracle”, melodie cu care se vor inscrie la Eurovison 2014.

Cei doi artisti au mai reprezentat Romania in cadrul Eurovision din anul 2010 cu piesa “Playing With Fire” si au iesit pe locul 3.

Piesa “Miracle” este insotita de un lyric video realizat de Radu Bucura. Melodia a  fost compusa de Ovi in colaborare cu Phillip Halloun, Beyond 51 si Frida Amundsen.

Paula Seling si Ovi sunt hotarati sa reprezinte Romania la Eurovision 2014 si chiar sa castige competitia. Pana la Selectia Nationala, cei doi repeta si pregatesc o serie de spectacole in tara, pentru a promova piesa. De la succesul inregistrat la Eurovision in 2010, atat Paula Seling, cat si Ovi au primit numeroase propuneri sa reprezinte alte tari în competitia muzicala. Cei doi au refuzat ofertele, iar acum vor sa aducă Eurovision in Romania.

Este o compozitie scrisa de mine si Phillip Halloun (originar din Copenhaga, care a participat anul trecut la Eurovision, danez ca si artist/autor). Piesa se numeste “Miracle” si sper ca numele sa insemne si un “miracol” pentru Romania. Mai exact, imi doresc ca, pentru prima oara, sa castigam EV. Piesa este iarasi cantata in duet cu Paula Seling. Noi ne-am dorit sa reditam succesul din 2010 si chiar sa-l depasim. In schimb, am promis ca nu vom face acest lucru decat daca voi reusi sa scriu o piesa la fel sau chiar mai buna decat cea de acum 3 ani. Consider ca am reusit, sunt foarte multumit de varianta finala a piesei, de productie (am colaborat cu cei de la Beyond 51), de vocal performance-ul nostru si pot spune ca suntem supercharched, din nou, pentru aceasta competitie. Faptul ca EV 2014 va avea loc intr-o tara scandinava va avea avantajele sale, asa cum a fost in 2010 (am si cetatenie norvegiana, co-autorul piesei este danez, casa de discuri si publishing cu care sunt eu semnat sunt din Norvegia si Suedia, deci putem avea un aparat de PR si sustinere puternica, care ajuta sa aduca voturi, plus ca echipa de productie este din Norvegia si Danemarca). Credem foarte mult in sansa noastra, iar daca noi vom avea, inca o data, oportunitatea de a reprezenta Romania, anul viitor, sigur vom ajunge in primii clasati. Merg chiar mai departe si cred chiar ca putem aduce ESC in tara noastra in 2015!”, a declarat Ovi.

 

Asculta melodia :

 

Paula Seling si Ovi eurovision

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com