Pepe – Da Sau Nu (Videoclip)

Pepe – Da Sau Nu (Videoclip)

Multa pasiune si doua lumi total diferite unite prin dans in cel mai recent videoclip al lui Pepe, “Da Sau Nu”

La doar doua saptamani de la lansare, noul single al lui Pepe,“Da Sau Nu”se bucura de un feedback excelent asa ca artistul a hotarat ca piesa sa fie completata si de o poveste in imagini. Videoclipul este gata si incepand de astazi va putea fi vizionat pe toate canalele media.

Plecand de la ideea lui Pepe, regizorul Dan Petcan si echipaZebra Film au reusit sa transpuna excelent in imagini lupta unor lumi diferite, street-dance si flamenco, pasiunea fiind puntea de legatura intre cele doua stiluri diametral opuse. Iar daca pana acum Pepe a fost rol principal in toate videoclipurile sale, de data aceasta artistul a ales sa isi exprime sentimentele cu ajutorul a doi dansatori exceptionali, Dydy si Lucas Molina, mixul perfect intre cele doua planuri ce compun povestea clipului.

“Da Sau Nu” este o declaratie de dragoste iar dansul poate transmite cel mai bine aceasta fara a fi nevoie de cuvinte. Dydy si Lucas au fost extraordinari la fel cum si fetele de la Trouble si Bruce alaturi de echipa sa au completat perfect atmosfera fierbinte creata de “lupta” celor doi “actori” principali. Sunt mai mult decat incantat de ceea ce a iesit mai ales ca este exact ceea ce am gandit atunci cand am scris ideea de baza.” a declarat Pepe.

Filmarile s-au desfasurat pe parcursul a 24 de ore in doua locatii, un club din centrul Bucurestiului si in “Orasul Parasit”, o fosta platforma industriala, abandonata de ceva ani.

Clipul a fost filmat in regia lui Dan Petcan, DOP fiind Bogdan Filip intr-o productie coordonata de Radu Selaru / Zebra Film.

Pentru poze filmari AICI

Credite Single “Pepe – Da sau Nu”

Cod ISRC: RO-PLA-15-00006
Producator: Pepe Latin Music
Editor: Pepe Latin Music
Artist: Pepe (Ionut Nicolae Pascu)
Co-Editori: Demoga Music Publishing, Future Arts Agency Publishing
Compozitie: Ivancea Marius Marian, Marius Moga, Vasilache Ionut Marius, Rosioru Madalin Ionut, Cotoi Alexandru
Versuri: Ivancea Marius Marian, Pepe (Ionut Nicolae Pascu)

Credite Videoclip “Pepe – Da sau Nu”

Producator: Pepe Latin Music
Producator Executiv: Zebra Film
Regizor: Dan Petcan
DOP: Bogdan Filip
Foto: Bogdan Grigore (Fb.Com/GrigoreBogdanAndrei)
Make UP: Gabriela Buica
Roluri Principale: Dydy, Lucas Molina
Dansatori: Trouble, Bruce, Dragos Eremiea, Andrei Angelescu, George Frigator, Alexandra Claru, Ana Maria Mare, Laura Manya, Alina Marcea

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com