Pepe feat. Arando Marquez – E Vara Mea (Chris Mayer Remix + Extended)

Chris Mayer semneaza primul remix oficial pentru “E Vara Mea – Pepe feat. Arando Marquez
“E Vara Mea” este cel mai nou single promovat de catre Pepe alaturi de Arando Marquez. Lansata in urma cu putin timp, piesa se bucura de un feedback excelent, avand sanse foarte mari de a deveni una dintre melodiile ce vor marca vara lui 2014. A fost produsa impreuna cu echipa de la Rappin’ OnConnect-R fiind cel care semneaza alaturi de Adrian Cristescu compozitia si versurile noului track.

Tot din zona Rappin’ On Production, pentru ca a fost ceva timp parte din aceasta echipa, vine si primul remix oficial pentru “E Vara Mea”. Chris Mayer este producatorul acestuia nimeni altul decat cel care “se face vinovat” alaturi de Connect-R de multe dintre hit-urile ROP din anii trecuti: Still, Murderer etc. El a ramas un prieten ROP chiar daca acum face parte din echipa Deepside Music.

Remixul lui Chris Mayer pentru “E Vara Mea” este primul release oficial promovat dintr-o serie ce va continua pe tot parcursul acestei veri.

“Pregatim foarte multe surprize pentru “E Vara Mea” in perioada urmatoare iar remixul produs de Chris Mayer este prima dintre ele. Este primul remix oficial pe care il lansam dintr-o serie ce va continua si cu alte release-uri. Cat de curand vom filma si videoclipul si sper ca totul sa fie gata pana la inceputul sezonului oficial. Ma bucur foarte mult de feedback-ul excelent pe care il are piesa si sunt convins ca “E Vara Mea” va deveni unul imnurile acesteri veri, “imnul zilelor si mai ales al noptilor calduroase ce vor urma.” J

Pepe feat. Arando Marquez – E Vara Mea (Chris Mayer Remix – Radio Edit)

Pepe feat. Arando Marquez – E Vara Mea (Chris Mayer Remix – Extended)

 

Credite Single “Pepe featuring Arando Marquez – E vara mea”

Cod ISRC: RO-PLA-13-00003

Producator: Pepe Latin Music

Editor: Pepe Latin Music

Artist: Pepe (Ionut Nicolae Pascu), Arando Marquez

Compozitie: Connect-R (Stefan Mihalache), Adrian Cristescu

Versuri: Connect-R (Stefan Mihalache), Adrian Cristescu

Aranjament: Buzea Florin, Matache Razvan Costel

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com