Pharrell Williams – It Girl (Videoclip)

Pharrell Williams – It Girl

Pharrell ne duce in lumea anime cu cel mai nou videoclip al sau, It Girl. Materialul video imbina jocurile video cu desenele anime, iar rezultatul e foarte colorat si inspirat.

Clipul a fost regizat de Takashi Murakami alaturi de fantasista utamaro si animat de NAZ, in timp ce Pharrell ia forma unui personaj 8-bit in jocul It Girl. I needed color. Everybody else was like steel, minimal. I was like color, rainbow, many different versions of the rainbow. Rainbow, but tertiary colors, not primary. Rainbow, gingham print. Polka dot. Color, color, color. a declarat producatorul despre videoclip si e cea mai buna descriere care ar putea fi facuta.

It Girl e cel mai recent single lansat de pe albumul GIRL, al doilea material de studio al super producatorului. Pharrell a reusit sa treaca peste dezamagirea care a fost primul lui disc, mai ales din punct de vedere al vanzarilor si a revenit cu un nou disc. GIRL demonstreaza ca Pharrell poate scrie hituri nu doar pentru altii ci si pentru el, Happy fiind cel mai bun exemplu in acest sens. Intre timp, Pharrell a mai lansat videoclipuri pentru Marylin Monroe si Come Get It Bae.

Sursa Urban

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com