Phoenix lansează albumul “Vino, Țepeș!”

Phoenix lansează albumul “Vino, Țepeș!”

Phoenix lansează albumul “Vino, Țepeș!” pe 17 noiembrie, în cadrul unui concert la Teatrul Național ”I.L. Caragiale din București”. Cei care își achiziționează bilete la acest concert, vor primi din partea formației un CD cu noul disc.

Producția “Vino, Țepeș!” aduce împreună ca fir epic povești ale marilor voievozi români în cadrul unor compoziții complexe cu mesaj puternic.

Vlad Țepeș, Ștefan cel Mare, Mircea cel Bătrân sau Mihai Viteazul sunt prezentați prin intermediul unor texte consacrate ale scriitorilor clasici (Coșbuc, Eminescu, Macedonski, etc), împletindu-i astfel pe ”cei ce ne-au dat nume” cu ”cei ce ne-au dat neam” într-un album de spirit românesc și cultură valoroasă, rar întâlnită în peisajul comercial al muzicii de astăzi.

Pentru albumul ”Vino, Țepeș!” revine alături de Phoenix și graficianul și căprarul Valeriu Seppi, celebru pentru scenele din ”Cantafabule” și ”Mugur de fluier”, cel care a conturat pentru Phoenix componenta vizuală ce a devenit parte integrantă din brand.

O împăcare între tradițional și nou, o lume cunoscută dar exprimată prin mijloace moderne, la cele mai înalte standarde profesionale, un mesaj brut susținut de o muzică rafinată în interpretarea unui colectiv inedit – sunt doar câteva dintre surprizele pe care acest material discografic le anunță.

Componența albumului “Vino, Țepeș!”:

Costin Adam (voce)
Dan Albu (ghitară, voce)
Sergiu Corbu Boldor (vioară, voce)
Dzidek Marcinkiewicz (keyboard)
Volker Vaessen (bass)
Flavius Hosu (tobe)
Nicu Covaci (ghitară, voce)
Cu participarea lui Andrei Cerbu (ghitară) și Aurelian Balaurul Dincă (ghitară)

Lansarea oficială a noului album Phoenix va avea loc pe data de 17 noiembrie, la Teatrul Național ”I.L. Caragiale din București”, începând cu orele 19.00. Biletele sunt disponibile în rețeaua MyTicket (Magazinele Diverta, Librăria Eminescu, Magazinul Muzica), și pe www.myticket.ro.
Prețurile biletelor la concertul Phoenix de la Teatrul Național București :

Categoria I: 250 lei (include CD personalizat cu autografe, pachet de produse promoționale și întâlnire meet and greet cu formația Phoenix) – locuri limitate.
Categoria II: 120 lei
Categoria III: 70 lei
Fiecare bilet achiziționat este însoțit de un CD ”Vino, Țepeș!” cadou din partea formației Phoenix

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com