Pink Floyd – The Division Bell (Album + Videoclip)

In martie 1994, Pink FLoyd lansa ultimul album din cariera, intitulat “The Division Bell”. Pentru a sarbatorii 20 de ani de la aparitie, trupa va relansa discul intr-o editie remasterizata, cu aceasta ocazie fiind dat publicitatii si videoclipul piesei “Marooned”.

Box setul aniversar, ce va fi lansat pe 30 iunie, contine 6 discuri: 2 sunt cu albumul remasterizat iar celelalte 4 au formate speciale, fanii putand asculta piesele single in diverse variante. Pe langa cele 6 viniluri, pachetul mau contine si un booklet, 5 afişe de colecţie, un disc Blu-ray şi, pentru prima dată, un mixaj al albumului “The Division Bell” realizat în sistemul audio 5.1 de inginerul de sunet Andy Jackson.

“Division Bell” este cel de-al 14-lea album Pink Floyd si al doilea fara Roger Waters. Materialul a fost compus de Gilmour si Wright iar versurile poarta semnatura sotiei lui Gilmour, Polly Samson. Discul este produs de Bob Ezrin, vechi colaborator al trupei, dar care a colaborat si cu Lou Reed, Alice Cooper, Kiss, Peter Gabriel, Deftones, deep Purple, etc. “Division Bell” s-a vândut în mai multe milioane de copii şi a inclus piesa “Marooned”, recompensată cu premiul Grammy.

Tracklist “The Division Bell: 20th Anniversary Edition”:

 1. Cluster One
 2. What Do You Want From Me
 3. Poles Apart
 4. Marooned
 5. A Great Day For Freedom
 6. Wearing The Inside Out
 7. Take It Back
 8. Coming Back To Life
 9. Keep Talking
 10. Lost For Words
 11. High Hopes

Sursa infoMusic

Leave a Reply

Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com